Last news in Fakti

19 Март, 2014 17:31 1 037 0

Здравков: Не мога да работя с непрофесионалисти

  • здравков-
  • футболисти-
  • левски-
  • оставка-
  • ботев пловдив

Наставникът заяви, че отношението на играчите било неприемливо

Здравков: Не мога да работя с непрофесионалисти - 1
Снимка: БТА/АР
Антони Здравков вече не е треньор на Левски, обяви неговият помощник в треньорския щаб на "сините" Ангел Славков.
 
Левски загуби с 0:2 от Ботев и отпадна от купата на България, след което не пожела да говори веднага след мача.
 
"Тони каза, че си тръгва от Левски. Нищо повече не мога да кажа. От два дни съм в този състав, така че всичко зависи от ръководството", заяви Славков на терена след мача.
 
"Имахме шансове през първото полувреме, но не успяхме да зарадваме нашите фенове. Футболистите ни са съсипани и плачат в съблекалнята. Сега трябва да се стараем да играем добре в първенството и да се класираме за евротурнирите. Днес играхме с всичко най-добро, но умората беше голяма и в края нямахме физически сили. Единствената рецепта за излизане от кризата е пределна мобилизация", каза той относно мача в Пловдив.
 
По-късно, извън стадиона, Здравков взе отношение и обяви причините за решението си.
 
"Останах разочарован, да използвам тази по-мека дума, но не от действията на управлението. Ситуацията, в която се намирам, стана твърде сложна. Понеже страшно много обичам Левски и заради лошите резултати, които постигаме под мое ръководство, както и заради лошото здравословно състояние на баща ми, който обича клуба не по-малко, аз също не се чувствам добре. Сега ще говоря с г-н Батков по телефона и ще му кажа, че с хора, които не показват футболните си качества, аз не мога да работя и си тръгвам.
 
Контузиите и наказанията оказват влияние, но затова Левски дава заплати не на 11 човека, а на 25. Тези, които влизат на терена, са длъжни да оправдаят своето присъствие в Левски. Това по никакъв начин обаче не оправдава отпадането ни от турнира и загубата от Ботев. За този мач конкретно трима-четирима (не са се раздали докрай – б.р.), но няма да назовавам имена.
 
Аз лично не се чувствам предаден, говорим за отношение на терена от професионалисти. Преди мене имаше други треньори, след мен също ще има. През последните години се смениха 7-8 треньори, но футболистите, макар и не всички, продължават по същия начин", коментира Здравков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА