13 Септември, 2024 17:20 811 1

Реал Мадрид официално обяви новия договор на Лунин

  • реал мадрид-
  • андрий лунин-
  • футбол

Стражът беше привлечен в Реал Мадрид през лятото на 2018 година с трансфер на стойност 8,5 млн. евро

Реал Мадрид официално обяви новия договор на Лунин - 1

От Реал Мадрид официално обявиха новия договор на своя вратар Андрий Лунин, който е до лятото на 2030 година.

По този начин се слага край на спекулациите относно бъдещето на Лунин, чийто настоящ контракт щеше да изтече през следващото лято. Поне през този сезон 25-годишният играч ще бъде в ролята на резерва на Тибо Куртоа, но въпреки това е решил да подпише дългосрочно споразумение с клуба.

Стражът беше привлечен в Реал Мадрид през лятото на 2018 година с трансфер на стойност 8,5 млн. евро.

Той изкара три периода под наем в Леганес, Валядолид и Овиедо. С екипа на “лос бланкос” Лунин е записал 48 мача с 51 допуснати гола и 16 сухи мрежи във всички турнири, а трофеите му с клуба са общо 10.

Освен това той е национал на Украйна, като е изиграл 13 срещи с 11 получени попадения и 6 чисти мрежи за първия състав на своята родина.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Булба67

    0 0 Отговор
    А на фронта Кога?