3 Октомври, 2024 15:23 309 2

Кристиян Димов с 3 медала от кунгфу турнир в Сърбия

  • кунгфу-
  • турнир-
  • сърбия-
  • медала-
  • кристиян димов

Спортен клуб УШУ-Монтана спечели общо 18 медала

Кристиян Димов с 3 медала от кунгфу турнир в Сърбия - 1
Снимка: Bulgaria ON AIR

Спортен клуб УШУ-Монтана спечели 18 медала от международен турнир по кунгфу в град Нови Бечей в Сърбия. Кристиян Димов се завърна с 3 сребърни медала.

"Състезанието беше доста преждевременно решено от мен, да се включа, защото преди две седмици разбрах, че клубът е решил да отидем до Сърбия. Понякога се налага и такива решения да се вземат. Не бях напълно подготвен, две седмици реално са нищо. За състезанието имаше от 9 държави - от Унгария, Италия, Украйна, Босна и Херцеговина", разказа медалистът в "България сутрин".

Пред Bulgaria ON AIR Димов споделя, че обстановката е била различна спрямо българските турнири. Имало е им повече конкуренция. “Участвахме в индивидуални форми. Формите са комплекси от удари, които могат за усвояване на самата техника. Кунгфуто се тренира цял живот, постоянно се развиваш. Аз се занимавам от 2017 г., с известна доза почивка", сподели медалистът. Преди състезание е най-важна психиката, смята той. Димов каза, че съветите от треньора му и ръководител на клуба Асен Асенов са много ценни.

"Възхищавам му се как смесва преподаването с спортуването. Това не е лесна задача", смята той.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 карате кид оригинала

    2 0 Отговор
    Кунг фу е за аматьори.

    Киокушин е истината!
  • 2 цербер

    0 0 Отговор
    Кристиян Димов е с 3 медала от кунгфу- турнир в Сърбия.