8 Октомври, 2024 11:30 537 1

Почина френският мотоциклетист, катастрофирал на Рали Мароко

  • фредерик бодри-
  • рали-
  • мотоциклетист-
  • починал-
  • спорт

Организаторите съобщиха, че 46-годишният състезател е участвал за втори път в кариерата си в това Рали

Почина френският мотоциклетист, катастрофирал на Рали Мароко - 1

Френският мотоциклетист Фредерик Бодри, който катастрофира по време на Рали Мароко близо до град Загора в източната част на страната, е починал снощи в болницата, съобщава агенция Ройтерс.

Организаторите съобщиха, че 46-годишният състезател е участвал за втори път в кариерата си в това Рали. Той обаче е загубил баланс на мотоциклета си и е катастрофирал в дюните близо до това населено място. Пристигналият на място екип е оказал първа помощ по всички правила и стандарти, след което пострадалият автомобилен състезател е бил транспортиран до най-близкото лечебно заведение.

"Беше му оказана първа помощ максимално бързо от един от лекарите, който пристигна с медицинския хеликоптер. След това с въпросната машина беше откаран до болницата в Загора", където трагично е починал, се казва в съобщение на организаторите на Рали Мароко. В конкретика те обясняват, че инцидентът е станал на 97-ия километър от старта и френският мотоциклетист е бил намерен в безсъзнание, когато са пристигнали лекарите. По ирония на съдбата, точно преди старта Бодри е обяснил, че иска да участва и догодина по същото време в Рали Мароко и е подал заявление да бъде включен.

"Искаме да изкажем най-искрени съболезнования на жена му и децата, се казва още в официалното съобщение", публикувано в страницата на Ралито във фейсбук.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.