9 Октомври, 2024 22:30 334 4

Станислав Генчев: Гунди трябва да го следваме като пример за човечност

  • станислав генчев-
  • левски-
  • футбол-
  • георги аспарухов-
  • георги аспарухов - гунди

За нас е голяма чест да сме поканени и да бъдем част от това представяне за Филма на Гунди

 Станислав Генчев: Гунди трябва да го следваме като пример за човечност - 1

Предводителят на Левски – Станислав Генчев, говори преди официалната галапремиера за „Гунди – Легенда за любовта“. Треньорът акцентира дали настройва играчите на „сините“ с легенди за славния футболист на „сините“ преди мач и също така коментира какво очаква от прожекцията.

„За нас е голяма чест да сме поканени и да бъдем част от това представяне за Филма на Гунди. Всички знаем колко велик спортист е бил. Той е човек за пример и не само, а всички хора трябва да следваме ние като хора. Това, което е оставил, е да бъдем хора и над нещата“, стартира Генчев.

„Много често когато играем на нашия стадион, който носи неговото име, им казвам да не забравят на кой стадион играят. Трябва да се борим до последно, да играем до последно и да бъдем добри хора и спортисти“, продължи Генчев.

„Пожелавам на футболистите е да изпитат това да чуят как хората скандират името им. Те са длъжни да спечелят доверието на феновете“, завърши треньорът на Левски.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе

    6 0 Отговор
    Много подозирам че филма ще бъде пореден гръмовен провал , но да видим ! От опосумите - нищо читаво досега !

    Коментиран от #2

  • 2 Боливууд

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Абе":

    Софибууд - надежда всяка тука оставете!
  • 3 Новичок

    2 0 Отговор
    За нищо не стават ,каквато е държавата такива са и филмите ,позьорщина и нулев талант.Какво само ги рекламират "опосумите " пфу...
  • 4 ЧервенКаскет

    1 0 Отговор
    ами следвайтеси го ве, карайте фиркани ...........