11 Октомври, 2024 20:30 689 3

Джокович за последния мач на Надал: Ще присъствам лично, за да отдам почит на твоята блестяща кариера

  • новак джокович-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • спорт-
  • рафаел надал

Пожелавам ти най-доброто сбогуване в Малага с испанския отбор за Купа Дейвис

Джокович за последния мач на Надал: Ще присъствам лично, за да отдам почит на твоята блестяща кариера - 1
Снимка: БГНЕС

24-кратният шампион от Големия шлем, сръбският тенисист Новак Джокович, заяви, че лично ще присъства на последния турнир в кариерата на големия си съперник Рафаел Надал.

"Пожелавам ти най-доброто сбогуване в Малага с испанския отбор за Купа Дейвис. Ще присъствам лично, за да отдам почит на твоята блестяща кариера“, написа Джокович в профила си в социалните мрежи.

В четвъртък, 10 октомври, 38-годишният испанец обяви, че ще прекрати професионалната си кариера след финалите за Купа Дейвис през 2024 г., които ще се проведат от 19 до 24 ноември в Малага. Националният отбор на Испания ще играе срещу Нидерландия на четвъртфиналите в отборния турнир.

Джокович няма да играе в Малага, тъй като отборът на Сърбия отпадна в груповата фаза на надпреварата.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Великани

    5 0 Отговор
    Взаимно уважение-Това го могат само големите.

    Коментиран от #3

  • 2 Червената шапчица

    0 0 Отговор
    Има футбол за жени, футбол за мъже, бокс за жени и бокс за мъже.. Кога мъже ще се състезават в състезания по художественна гимнастика? Стига с тази дискриминация...
  • 3 Да но не се лъжи, Джокович знае що за

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Великани":

    човек е Надал. Нали като папагал повтаряше, че с право не трябва да допускат неваксиниралият се Ноле в Австралия...това не се забравя. Затова Ноле ще отиде почит НА КАРИРАТА МУ, а не на него като личност!!!