12 Октомври, 2024 13:30 654 6

Цените на билетите за последния мач на Надал надхвърлиха 30 хиляди евро

  • рафаел надал-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • спорт

Билетите, първоначално пуснати на цени от 48 евро до 525 евро за VIP места, се изчерпаха бързо

Цените на билетите за последния мач на Надал надхвърлиха 30 хиляди евро - 1

Цените на билетите за последния мач в кариерата на Рафаел Надал достигнаха колосалните 33 600 евро, след като самият тенисист потвърди, че финалите за Купа "Дейвис" в Малага ще бъдат неговото официално сбогуване със спорта. Турнирът, който ще се проведе от 19 до 24 ноември, предизвика огромен интерес, тъй като това ще бъде последният шанс феновете да видят Надал на корта като професионален играч.

Билетите, първоначално пуснати на цени от 48 евро до 525 евро за VIP места, се изчерпаха бързо, а сега в платформите за препродажба като Viagogo се предлагат на значително по-високи суми, но феновете на Рафа не искат да изпуснат възможността да бъдат част от този емоционален момент в историята на тениса.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Червената шапчица

    0 0 Отговор
    Бившият транспортен министър от ГЕРБ Ивайло Московски ще стане част от оперативното ръководство на Българската банка за развитие като член на Управителния съвет и изпълнителен директор, съобщиха от банката.
  • 2 Гориил

    0 3 Отговор
    На планетата има по-малко евтини ресурси, вкл. спорт Няма достатъчно за всички. Дори билет за добро кино се превърна в спестяване на разходи. Тъжно е, но никога няма да стане по-добре. Човечеството е обречено да живее като живот на охлюв.
  • 3 Червената шапчица

    1 1 Отговор
    Стотици руски бомби над Херсон, трима души ранени в Запорожие....

    Коментиран от #4

  • 4 Червената шапчица

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Червената шапчица":

    Няколко десетки хиляди войници от Северна Корея се обучават в Русия и се очаква да бъдат прехвърлени на фронта в Украйна до края на годината, пише Washington Post, позовавайки се на представители на украинското разузнаване, МИ6, ПИ5 и ЦРУ, предаде CNN.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Артилерист

    1 0 Отговор
    Надал има право на своите симпатизанти. Именно те го спасяваха в годините, когато имаше обосновани предположения, че употребява "специални" чайчета. Защото пълнеше кортовете с публика, а това са много пари за организаторите. Надал няма да ми липсва, както не ми липсват и сестрите Уйлямс, които доказано са вземали допинг, защото били "болни". Впрочем, допингът е бич за самия спорт, защото в състезанията стават все повече машинизираните роботи(горили), за сметка на привлекателните естествени таланти...