12 Октомври, 2024 11:42 430 2

“Сините” фенове изкупиха Сектор А за дербито

  • левски-
  • фенове-
  • футбол-
  • цска-
  • вечно дерби

От „Герена“ вчера пуснаха в продажба талоните, като първоначално бе обявено, че това ще се случи в 12:00, но поради технически причини стартът бе даден с час по-късно

“Сините” фенове изкупиха Сектор А за дербито - 1

Феновете на Левски изкупиха Сектор А на Националния стадион "Васил Левски" за предстоящото дерби с ЦСКА. Двубоят е на 19 октомври, събота, от 15:45 часа.

От „Герена“ вчера пуснаха в продажба талоните, като първоначално бе обявено, че това ще се случи в 12:00, но поради технически причини стартът бе даден с час по-късно. Пропуските за двубоя са на цени от 15 и 25 лева. За момента феновете на сините са по-активни, като до вчера 34% от капацитета на Сектор Б също бе разпродаден.

Преди дни стана ясно, че полицията ще вземе крути мерки за сблъсъка и ще затвори цели 10 блока. По изискване на органите на реда в продажба няма да бъдат пускани талони за блокове 10, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 43, 44, 45 на „Васил Левски”. Това означава, че над 10 000 места ще останат незаети.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа шегаджия 🃏

    7 0 Отговор
    Има ли още луди да гледат как куцо, кьораво и сакато се прави на футболист❗❓❗
  • 2 Данчо

    7 0 Отговор
    ЦСКА и Левски трябва много да се потрудят, за да нарекат двубоите си “дерби”.