12 Октомври, 2024 12:00 361 0

Най-заслужилите деца от школата на ЦСКА тренираха с първия отбор (ВИДЕО)

  • цска-
  • футбол-
  • школа-
  • деца

Ето какво публикуваха от ЦСКА на официалния си сайт

Най-заслужилите деца от школата на ЦСКА тренираха с първия отбор (ВИДЕО) - 1

За пореден сезон, най-заслужилите деца от Академия ЦСКА получиха уникалната възможност да се срещнат с първия отбор на клуба и да проведат тренировка заедно с футболистите, на чието място мечтаят да застанат един ден. Ето какво публикуваха от ЦСКА на официалния си сайт:

"ЦСКА сбъдва мечти, а вчерашното следобедно занимание на мъжкия тим на червените определено ще остане незабравимо за талантите от нашата Академия. Някои от най-обещаващите ни момчета от набори 2011 до 2014 г. получиха вълнуващия шанс да се докоснат до идолите си и да вземат активно участие в тренировъчния процес, като дори проливният дъжд над клубната база в Панчарево не успя да свали усмивките от лицата на всички.

Инициативата, която се провежда за пореден сезон, е на директора на Академия ЦСКА Костадин Ангелов донесе изключителна емоция на младите армейци с активната подкрепа на треньорския щаб на представителния тим. Малки и големи се подготвиха заедно за заниманието, а след това изпълниха старателно всички упражнения под инструкциите на треньорите.

В кулминация се превърна двустранната игра, в която отборите бяха съставени от момчета и футболисти от първия отбор на ЦСКА."


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА