15 Октомври, 2024 14:05 446 6

В ЦСКА заделиха 3 млн. евро за зимни трансфери

  • футбол-
  • цска-
  • трансфери

Червените следят куп играчи от Южна Америка

В ЦСКА заделиха 3 млн. евро за зимни трансфери - 1
Снимка: YouTube

ЦСКА се завръща на трансферния пазар там, откъдето скоро не е привличал кой знае колко много футболисти. Става въпрос за позабравената за "червените" Южна Америка и по-специално - Бразилия, съобщава "Блиц", цитиран от Топспорт.

За целта ЦСКА ще прати съгледвачи, за да наблюдават избрани вече играчи. Става въпрос за две крила, креативен халф и централен нападател. Трима от тях носят екипите на бразилски клубове, другите двама са състезатели на аржентински и уругвайски отбори. Набелязаните не са с изтичащи договори и ще струват пари. ЦСКА вероятно ще привлече минимум трима южноамериканци. Задачата е това да се случи най-късно до средата на декември, а не като изминалото лято да се чакат финалните дни и часове на трансферния пазар. И когато зимният прозорец бъде отворен на 1 януари, ЦСКА да обяви официално сделките.

Бюджетът за операция "Южна Америка" е вече заделен. Според непотвърдена информация размерът му е 3 милиона евро, но не е изключено да бъде завишен.

Още в края на октомври и през ноември ЦСКА ще прати хора от скаутското си звено.

Припомняме, че в момента "армейците" разполагат само с трима южноамериканци - Густаво Бусато (Бразилия), Браян Кордоба (Колумбия) и Марселино Кареасо, който има двойно гражданство - на Колумбия и на Венецуела.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 щурецъ

    2 5 Отговор
    Ще се купуват 10 броя въглища.
  • 2 Ванга

    2 5 Отговор
    Преименувано ЦСКА ще стане шампион, само когато излезе с 11 чернокожи в титулярния състав.
  • 3 Колега

    1 1 Отговор
    Стига с тия прехвалените печки, бре.Да загърбим расизма и да заживеем като бели хора.
  • 4 гробар

    2 0 Отговор
    когато козлодуйския паразит пукяса съседите ще разберат по вyнята. Ще разбият врата с екипите от гражданска защита, а вътре ще го намерят надут, накацан от буболечки, ако е стоял по дълго и с чepвеи. Търбуха му ще се е спукал от трупните газове и ще тече гнойна течност. Тургат го в гумен чувал и в служебния гроп!
  • 5 Бегай

    0 1 Отговор
    Защо ще бият път до там, ей го къде е зоопарка.
  • 6 хммм

    1 2 Отговор
    Пак ли ще купуват негри за милиони? А хората с по една филия на ден.