16 Октомври, 2024 08:30 519 0

Обявиха подробности около Тухел и Англия

  • томас тухел-
  • футбол-
  • англия-
  • национален селекционер

Според източника 51-годишният специалист ще започне работа официално на Острова на 1 януари 2025 г.

Обявиха подробности около Тухел и Англия - 1

Германският специалист Томас Тухел най-вероятно ще бъде новият селекционер на Англия. В късните часове на вчерашния 15-и октомври (вторник) стана ясно, че треньорът се е съгласил да поеме “трите лъва”, след което журналистът Нейтън Гисинг написа в социалната мрежа “Twitter”, че бъдещият му договор ще бъде в следващите 18 месеца до Мондиал 2026 в САЩ, Канада и Мексико.

Според източника 51-годишният специалист ще започне работа официално на Острова на 1 януари 2025 г.

По-късно същото информация бе повторена и от журналиста Дейвид Орнстейн.

За последно Тухел води Байерн (Мюнхен), който оглави по средата на сезон 2022/2023 и в края на кампанията триумфира в Бундеслигата. Следващият сезон 2023/2024 обаче бе катастрофален баварците финишираха на трето място в шампионата, като останаха с празни ръце без никакъв трофей за първи път след повече от декада.

Логично пътищата на специалиста и германския гранд се разделиха, като треньорът сега е без работа и към момента изглежда, че ще започне да практикува отново професията си на национално ниво.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА