16 Октомври, 2024 09:30 1 362 12

Шведска журналистка: Без съмнение Мбапе е заподозреният в изнасилване

  • килиан мбапе-
  • футбол-
  • полиция-
  • реал мадрид

Разбира се, ние не знаем дали е виновен, или не

Шведска журналистка: Без съмнение Мбапе е заподозреният в изнасилване - 1

Шведската журналистка Катрин Кранц, която обяви новината за разследването на Килиан Мбапе за изнасилване, излезе лично и обяви публично, че именно той е заподозреният.

Тя подкрепи публикацията на Expressen, въпреки думите на адвоката на футболиста, който заяви, че не е бил уведомен за подобно оплакване или подадена жалба.

В същото време журналистката излезе, уверявайки, че французинът е обект на обвиненията в Стокхолм.

„Искам да кажа, че сме 100% сигурни, че Мбапе е заподозрян в изнасилване. Това е без съмнение“, увери Катрин Кранц пред BFMTV.

"Разбира се, ние не знаем дали е виновен, или не. Това зависи от прокурора и полицията да разследват. Но ние сме сигурни, че е разследван. Знаем, че Мбапе е заподозрян, но не сме чели документа и това е важно“, продължи Катрин Кранц пред BFMTV, цитирани от RMC Sport.

„Не мога да кажа нашия източник, това е невъзможно, но мога да кажа, че сме напълно сигурни, че това е той, че това е неговото име. Нямаме много информация за това какво се е случило в хотела, не знаем много за това. Не знаем много за тази жена. Говорихме с нейния адвокат, но тя не иска да коментира в момента“, обяви още журналистката.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Освалдо Риос

    4 3 Отговор
    Повечето футболисти са бисексуални, а много са си абсолютни гейове.
  • 4 Анализ

    7 5 Отговор
    Тъпо е когато се мислиш за велик и поискаш една жена, а тя се дръпне. Изведнъж се оказва, че всъщност не си толкова велик и това е удар за егото ти. Можеш да платиш на някоя лека жена за да се задоволиш, но не е същото. Ти искаш точно тази точно в този момент и не можеш да я купиш с пари. Тогава в яда си изперкваш и правиш глупостта. А е напълно възможно и да си паднал в капан. Тя те е зарибила и после се е дръпнала за да я насилиш и после да те източи с извънсъдебно споразумение. Така или иначе всичко е в твоите ръце и зависи от това дали ти е слаб ангела.

    Коментиран от #6

  • 5 Павел пенев

    10 4 Отговор
    Попаднал е на хитра проститутка, която ще се направи на изнасилена и ще го ликвидира финансово.
  • 6 не си прав

    6 6 Отговор

    До коментар #4 от "Анализ":

    ШВЕДКИНИТЕ ГИ ПОЛЗВАТ ЗА КОМПРОМЕТИРАНЕ НА ИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИ. КАКВО ЩЕ КАЖЕШ КАК ИЗПЪРЖИХА АСАНЖ ПО ЗАРЪКА НА ЕДНА ЗАПАДНА СЛУЖБА. ШВЕДКИНИТЕ СА ПРОСЛОВИТИ К........И СА ИНСТРУМЕНТ В НЕЧИИ НЕЧИСТИ РЪЦЕ.

    Коментиран от #9

  • 7 Миризма

    4 3 Отговор
    А тези изнасилените ги знаем. Те обикновенно после разказват иначе няма оттърване
  • 8 Много ясно

    5 3 Отговор
    че е той. Такива като този като се видят с малко повече пари в джоба и веднага започват да се мислят за недосегаеми.
    И да беше само той, ама не.
    Статистиката показва, че все разни “звезди” се мислят над закона. Оня канието, пипито, бионсата, а наскоро се разбра и за мохамед файед, все отбор юнаци. Кой знае още колко изнасилвачи и престъпници се крият зад маската на “звезди”…
    Скоро и на тях ще им хвръкне шапката, ще ги разнищят до девето коляно.
    Пази Боже сляпо да прогледа!
  • 9 Никаква връзка

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "не си прав":

    И как "изпържиха" Асанж? Обвинението му в Швеция беше свалено. То така или иначе не изигра никаква роля в съдбата му. Той вече е свободен като птичка. Ако беше извадил нещо срещу Русия отдавна щеше да е на два метра под земята. Да, той се бори дълго в съда срещу САЩ и накрая спечели. Това е защото на Запад има ред и право. Ако беше настъпал Путин и неговата Русия изобщо нямаше да се стигне до съд. Щяха да го убият във всяка точка на света.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 хайде хайде

    0 1 Отговор

    До коментар #10 от "Бойко Тиквата":

    беше по любов!
  • 12 Съмнявам се

    0 0 Отговор
    Мбапе да е извършил това.
    Все пак той май харесва траве стити...