16 Октомври, 2024 15:18 850 7

Майкъла: Десподов вече не трябва да бие дузпи, ЦСКА ще победи Левски с 2:1

  • георги илиев-
  • кирил десподов-
  • цска-
  • левски-
  • северна ирландия-
  • майкъла

Бившият футболист на армейците коментира мача на националите в Белфаст и вечното дерби

Майкъла: Десподов вече не трябва да бие дузпи, ЦСКА ще победи Левски с 2:1 - 1
Снимка: YouTube

Бившият футболист на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла заяви пред Sportal.bg, че когато един футболист бие дузпа, трябва да има самочувствие, каквото не е видял в Кирил Десподов снощи.

"Когато изпуснеш 3-4 важни дузпи, трябва да дадеш шанс на някой друг. Десподов не беше подготвен да бие дузпата. Беше напрегнат, леко уплашен и стресиран. Самочувствието му е за България. Ако си голям, отиваш и я вкарваш. Защо не го сменят? Да се пробва още един. Аз съм бил една важна дузпа пред 60 000 зрители с Левски и я вкарах. Аз не бия дузпи, аз ги вкарвам. Трябва да имаш самочувствие, вратарят има 15-20% при дузпите", каза Майкъла.

"В ЦСКА и Левски борбата е за второ, трето и четвърто място. За първото няма шанс, коментира Илиев ситуацията преди вечното дерби.

"Очаквам ЦСКА да си промени начина на мислене, на ръководители и на играчи. Добър ход на собственика с привличането на този изпълнителен директор. Надявам се, че ще се промени цялата структура в ЦСКА. 13 години Лудогорец ни доказва как се управлява клуб и как се става шампион.

Това е най-важният мач за ЦСКА и Левски. ЦСКА има по-добри футболисти. В тези мачове Левски винаги влиза по-амбициран, защото това им е мачът на годината. Следващият сезон пак ще е той. Очаквам ЦСКА да бие 2:1. Много е важно съставът какъв ще е и каква психика имат тези момчета.

Това е срамно класиране за ЦСКА. Срамно е, че и феновете го приемат това нещо. Най-професионалното нещо досега са феновете. Биеш Левски, биеш Ботев, не падаш от Лудогорец и си готов", каза Майкъла.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хорейшио

    14 0 Отговор
    Ама как бе?! Че това футболист №1 на България за не знам си колко поредни години! Направо е за златната топка, нищо че си го знаем, че е дърво. Те и гърците го разбраха, затова е резерва
  • 2 Левски 1914

    10 0 Отговор
    Майкеле какво цска бълнуваш, нали каза , че лично ти си подписал ФАЛИТА!
  • 3 Директора

    10 0 Отговор
    Koсмонафта да си идва на село
  • 4 !!!!!!

    6 1 Отговор
    Приберете този луд!!!!!
    С грешни прогнози
  • 5 да ти кажа

    2 0 Отговор
    Майкъла като каже, че ЦСКА ще бият, те винаги падат ха ха ха ха
  • 6 Будна пчеличка

    2 0 Отговор
    Тоя е Най-смешният "разбирач" и каквото каже обратно ставаа - лаладжия!
  • 7 А бившият

    1 0 Отговор
    Некадърен футболист на ЦСКА Майкъла повече не трябва да се изказва!