24 Октомври, 2024 07:23 540 1

Арне Слот доволен от играта на Ливърпул срещу РБ Лайбциг

  • арне слот-
  • ливърпул-
  • рб лайпциг-
  • мениджърът

Мърсисайдци взеха минимална победа

Арне Слот доволен от играта на Ливърпул срещу РБ Лайбциг - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Мениджърът на Ливърпул Арне Слот остана доволен от победата над РБ Лайпциг в Шампионската лига. Мърсисайдци спечелиха гостуването си в Германия с 1:0 след гол на Дарвин Нунес преди почивката.

“Много сме щастливи от успеха. Наясно бяхме, че мачът ще е труден, но най-много ми хареса, че в дълги периоди от него контролирахме ситуацията, с изключение на последните 15-20 минути. Тогава тежестта падна върху централните ни защитници и вратаря, който направи две важни спасявания”, заяви Слот.

“Келъхър? Нормално е за клуб като Ливърпул да има по двама добри футболисти на всеки пост. Радвам се, че разполагаме с двама качествени вратари. Не само Куивин, но и други момчета, които играят по-рядко, днес се представиха силно. Дарвин Нунес вкара гол и игра силно. Попадението беше плод на хубава комбинация”, продължи наставникът на Ливърпул.

“Ако не бяхме спечелили, щях да се чувствам сякаш сме изпуснали нещо, което ни се полага”, добави Арне Слот.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Знаещ

    2 0 Отговор
    Името е Лайпциг, за неграмотните.