24 Октомври, 2024 16:32 625 0

Тайсън Фюри разкри голяма семейна драма

  • тайсън фюли-
  • семейна драма-
  • боксьор-
  • усик

Тя се е случила в навечерието на първата му среща с Олександър Усик

Тайсън Фюри разкри голяма семейна драма - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Боксовата звезда Тайсън Фюри разкри за сериозна семейна драма в навечерието на първата му среща с Олександър Усик през май за безспорната титла в тежка категория. Съпругата му Парис е пометнала и макар да е опитала да опази това в тайна за след мача, Циганския крал признава в интервю за "Boxing News", че веднага е разбрал, пише "БЛИЦ".

"Никога не казвайте никога. Имам само седем деца. Тя носеше още едно, но го загуби онзи петък преди битката, което беше доста гадно", започва 36-годишният Фюри пред изданието.

"Тя беше в шестия месец. Не говорим за леко помятане в самото начало. Налага се физически да родиш мъртво дете, докато си сама, а съпругът ти е в чужда държава. Да го преживееш сама никак не е добре. Не можех да съм с нея в онзи момент. Това ми тежи. С тази жена съм по-дълго, отколкото съм бил без нея, затова е трудно да приема, че трябваше да съм далеч по онова време", добави Циганския крал.

През май Фюри загуби от Усик и украинецът стана абсолютен световен шампион по бокс в свръхтежката категория при професионалистите. Циганския крал сега се подготвя за реванша им, който ще бъде на 21 декември отново в Рияд (Саудитска Арабия).


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА