28 Октомври, 2024 07:30 575 5

Ерик тен Хаг: Във футбола най-добрият отбор не винаги печели

  • футбол-
  • манчестър юнайтед-
  • ерик тен хаг-
  • уест хам

Нидерландецът демонстрира високо самочувствие, акцентирайки, че не винаги крайният резултат показва кой стои по-добре на терена

Ерик тен Хаг: Във футбола най-добрият отбор не винаги печели - 1

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, говори след поредния слаб мач на “червените дяволи” този сезон, в който британците загубиха с 1:2 от тима на Уест Хам в мача от 9-ия кръг на английската Премиър лийг. Въпреки това нидерландецът демонстрира високо самочувствие, акцентирайки, че не винаги крайният резултат показва кой стои по-добре на терена.

“Във футбола най-добрият отбор не винаги печели. Днес това е изключително очевидно и разбираемо. Играхме много по-добре от съперниците си и има две гледни точки по въпроса: не се възползвахме от шансовете си и съдията взе много лошо решение - и това на терена, и това, разбира се, извън него. Мисля, че играхме много добре. Беше удоволствие да гледам нашия отбор през първия час. Играта ни беше динамична, променлива, креативна, създадохме много положения”, каза Тен Хаг.

Специалистът говори и малко повече за казуса около съдийството, което според него е ощетило играчите му.

“Всичко, което ни липсва, е реализацията. Преди сезона бяхме инструктирани как е организиран процесът на VAR: той се намесва само когато грешката е ясна и очевидна. Това не беше ясна и очевидна грешка, така че VAR не трябваше да се намесва. Освен това главният съдия изгледа повторението в продължение на три минути. Очевидно, като се има предвид толкова дълъг период на преразглеждане и влиянието, което този епизод оказва върху играта, той трябваше да се въздържи от отсъждане на дузпа. Съчувствам на моите играчи, те играха много добре, бореха се като отбор и фактът, че не довършихме Уест Хам, е разочароващ”, добави Тен Хаг.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Потресен

    7 0 Отговор
    Все си мисля, че тази игра се брои на голове, а не на кой как стои!
  • 2 К Анчелоти

    2 1 Отговор
    колегата е много прав
  • 3 Будна пчеличка

    2 0 Отговор
    Холандски смешник,един път не пое отговорност само оправдания!На крива ракета и космоса и пречи!
  • 4 НА ТОЗИ ПАЛЯЧО И РЕАЛ МАДРИД

    4 0 Отговор
    ДА МУ ДАДАТ И НЕГО ЩЕ СЪСИПЕ.ПЪЛЕН НЕКАДЪРНИК,ПОХАРЧИ ТОНОВЕ ПАРИ ,А РЕЗУЛТАТИТЕ МУ ТРАГИЧНИ.
  • 5 Кой го е набедил

    2 0 Отговор
    този смешник,че става за треньор по футбол.Мишок