6 Април, 2014 10:13 1 018 0

Ботев (Пд) показа червен картон на Кривия

  • кривия-
  • александър александров-
  • ангел палийски

И Палийски също беше изгонен

Ботев (Пд) показа червен картон на Кривия - 1
Снимка: botevplovdiv.bg

Спортният директор Александър Александров и изпълнителният директор Ангел Палийски са уволнени от Ботев (Пловдив).

Двамата са били освободени лично от собственика на клуба, като се очаква решението да бъде официално потвърдено преди или след двубоя с Литекс.

Смяташе се, че Кривия ще остане на поста до края на първенството, но новината за преждевременното му отстраняване не е изненадваща.

Същото не може да се каже за уволнението на Палийски, който се ползваше до момента с доверието на фенове и собственик и мястото му в отбора не бе подлагано под съмнение.

В края на миналия месец от Ботев бяха освободени двама от членовете на съвета на директорите - Марин Бакалов и Емил Тиберов и президента Юли Попов.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА