15 Април, 2014 10:45 1 346 0

Албена Денкова: Във всеки руски квартал има пързалка

  • албена денкова-
  • фигурно пързаляне-
  • русия-
  • квартал-
  • пързалки

Фигуристката сподели, че напълно е загърбила кариерата си след раждането на Дани

Албена Денкова: Във всеки руски квартал има пързалка - 1
Снимка: Нова ТВ

„Във всеки квартал в Русия има ледена пързалка. Дори в селата им има пързалки, за които в България дори не можем да си помислим“, заяви пред Нова телевизия Албена Денкова.

„Винаги съм взискателна относно грешките си. Във всеки един детайл от моето изпълнение мога да намеря грешка. Трябва да мине известно време – година, година и половина, за да мога да погледна изпълнението си като зрител“, сподели двукратната световната шампионка по фигурно пързаляне. Тя заяви, че след раждането на детето си е загърбила кариерата на леда.

Фигуристката сподели, че напълно е загърбила кариерата си, след като е разбрала, че очаква дете. „След раждането на Дани не съм бързала да се върна на леда, по-скоро беше нещо като задължение, тъй като това е моята професия”, сподели още тя.

Денкова заяви още, че втората световна титла от Токио, спечелена с Максим Стависки, е по-сладка от първата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА