16 Април, 2014 10:32 811 0

Монако ще привлича Симеоне, Диего Коща и Икер

  • монако-
  • симеоне-
  • диего коща-
  • дмитри риболовлев-
  • шампионската лига

Раниери ще напусне „монегаските“ след края на сезона

Монако ще привлича Симеоне, Диего Коща и Икер - 1
Снимка: БТА/ AP

Според „Франс Футбол“,  собственикът на Монако Дмитри Риболовлев има желание да привлече нов наставник в лицето на Диего Симеоне, като освен него вземе и звездите Диего Коща и Икер Касияс.

Най-вероятно Клаудио Раниери ще напусне „монегаските“ след края на сезона, а Риболовлев иска да разполага с много силен състав за участието на тима в Шампионската лига през следващия сезон.

Руснакът е впечатлен от работата на Симеоне в Атлетико и ще опита да го привлече в своя отбор. Благодарение на специалния данъчен статут на Монако, Симеоне може да утрои заплатата си, която в момента е около 2 милиона евро на година. Освен това Симеоне би получил тотална финансова свобода да действа по свой план.

Изданието твърди, че Радамел Фалкао ще напусне клуба след края на сезона, а Монако ще опита да купи Коща като негов заместник. Клаузата за откупуване на бразилеца е 38 милиона евро, което не е проблем за Монако.

Касияс пък вече е получил предложение да премине в тима на Димитър Бербатов, като той първо трябва да реши, дали иска да напусне Реал Мадрид. От Монако имат интерес и към Уго Лорис от Тотнъм.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА