Last news in Fakti

30 Април, 2014 21:13 1 209 0

Късен гол донесе победа на Лудогорец срещу ЦСКА

  • лудогорец-
  • цска-
  • а група-
  • късен гол

Лудогорец е много близо до трета поредна титла

Късен гол донесе победа на Лудогорец срещу ЦСКА - 1
Снимка: БТА/ AP

Лудогорец победи ЦСКА с 1:0 в среща от плейофната фаза на българското първенство. Единственото попадение в мача падна в 89-ата минута, когато Луму засече с глава подаване на Кейсара и преодоля стража на гостите от София Мболи.

В 83-ата минута пък главният съдия Ивайло Стоянов показа директен червен картон на Козмин Моци за грубо нарушение. В добавеното време на мача и „червените” останаха с човек по-малко след нарушение на Попов. С тази победа разградчани направиха сериозна заявка за трета поредна титла в родната „А” група.

Лудогорец събра 74 точки и четири кръга преди края на сезона се откъсна със седем пред ЦСКА, като освен това е изиграл един двубой по-малко. Преднината пред третия Литекс вече е осем точки при равен брой мачове. 

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев беше доволен от победата с 1:0 над ЦСКА. Той обаче добави, че разградчани още не са си гарантирали титлата, тъй като има тежки двубои до края на първенството. „Спечелихме заслужено. Има мачове до края, не сме шампиони, но преднината ни е комфортна. Чакат ни още сериозни срещи. При нас имаше спад, но това е нормално при такава натоварена програма. Смятам, че мястото ни е заслужено", каза той пред News7.

По-рано днес Ботев (Пловдив) победи Черно море с 1:0 на „Тича”, с което взе първа победа като гост над „моряците” от близо 20 години насам. В долната седмица на подреждането се изиграха три двубоя. Пирин (Гоце Делчев) разгроми Любимец с 5:0, Берое победи Локомотив (София) с 1:0, докато Нефтохимик загуби у дома от Черноморец с 2:3.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА