Last news in Fakti

24 Май, 2014 19:29 1 021 0

Григор: Карлович е опасен съперник!

  • карлович-
  • димитров-
  • ролан гарос-
  • тенис

Българинът заяви, че ще даде всичко от себе си на Ролан Гарос

Григор: Карлович е опасен съперник! - 1
Снимка: БТА/АР
Най-добрият български тенисист Григор Димитров коментира очакванията си за започващото утре Открито първенство на Франция в Париж. Поставеният под номер 11 Димитров стартира на "Ролан Гарос" срещу 210-сантиметровия хърватски бомбардировач Иво Карлович. 23-годишният българин игра срещу Карлович преди десет дни и постигна успех със 7:6(3), 6:4 на турнира "Мастърс" в Рим.

"Срещнах се с него през миналата седмица. Определено той е тенисист, срещу когото не се играе лесно. Всички знаем как Иво може да сервира", заяви Димитров.

"Не е лесен първи кръг за мен, но имам добри шансове. Ще изляза на корта и ще се опитам да дам 100 процента. Надявам се всичко да бъде добре."

Българинът познава отлично Париж, тъй като в началото на професионалната си кариера той се подготвяше в Академията на Партик Муратоглу край френската столица.

"Хубаво е, че съм тук. Познавам града и чувството отново да бъда на родна земя, така да се каже, е чудесно. Очаквам с нетърпение първия кръг и се надявам нещата да тръгнат добре за мен. Подготовката ми върви добре. От няколко дни тренирам тук. Времето не беше много добро, но се надявам да прекарам повече време на корта", допълни той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА