Last news in Fakti

30 Юни, 2014 02:01 1 969 0

Коста Рика изстрада победата си

  • коста рика-
  • гърция-
  • мондиал 2014

5/5 при дузпите класира Лос Тикос на 1/4-финал

Коста Рика изстрада победата си - 1
Снимка: БТА/АП

Отборът на Коста Рика ще играе на 1/4-финал на Мондиал 2014. Отборът от Централна Америка оцеля срещу Гърция и след дузпи на осминафиналите продължава напред в надпреварата.

Двата тима завършиха 1:1 в редовното време.

Голът за Коста Рика отбеляза Брайън Руис в 52-ата минута. В 89-ата минута обаче елините изравниха чрез Сократис Папастатопулос, като се възползваха от факта, че съперникът им остана с човек по-малко.

Така мачът влезе в продължения. Те завършиха без голове и под трактата на южните ни съседи. Костариканците обаче не се пречупиха и докараха нещата до изпълнение на дузпи.

Теофанос Гекас сгреши, след като ударът му беше отразен от Кейлор Навас и така при дузпите Коста Рика надделя с 5:3 и ще ссе изправи срещу Холандия в следващата фаза на турнира .


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА