Last news in Fakti

12 Август, 2014 09:15 2 578 0

HTC Nexus 8: някои характеристики и цена

  • htc-
  • nexus 8

 

Слуховете за ново устройство от семейството на Nexus продължават с пълна сила, но интересното е, че доста голяма част от непотвърдената към момента информация свързва марката HTC с новото устройство.
 
Последната информация касае част от характеристиките на таблета Nexus 8. Диагоналът на устройството ще е 8.9 инча, а резолюцията на екрана 2560x1600 пиксела. Процесорът ще е Tegra, а вградената памет ще 4 гигабайта.
 
Тя ще е позиционирана на две планки Elpida с по 2 гигабайта всяка. Основната камера е 8 мегапиксела, а тази за видеоразговори 1.6 мегапиксела. Ще има и LTE модул, а като операционна система е предвиден Android L.
 
Освен това беше оповестена и цената на Nexus 8 - $350, която според мнозина специалисти е нереална. Вероятната премиера на устройството ще се състои на изложението IFA 2104 следващия месец.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА