Last news in Fakti

27 Октомври, 2014 13:17 3 384 0

Недискретно за Samsung Galaxy A7

  • samsung-
  • galaxy-
  • a7

 

Както е известно, корейската компания Samsung в момента се занимава с разработка на нова линия смартфони, които са базирани на Galaxy Alpha. В интернет пространството вече има информация за моделите Galaxy A3 и A5, но конкретни данни за Galaxy A7 до този момент липсваха.
 
Сега, станаха известни някои подробности. На сайта на компанията беше засечен модел SM-A700FD, буквата D в който ясно говори, че става дума за апарат с две SIM карти. Останалите известни технически характеристики са за 5.5-инчов дисплей с резолюция 1920x1080 пиксела (401 ppi) и четириядрен процесор с тактова честота 1.5 гигахерца.
 
Операционната система на този апарат ще е Android 4.4 KitKat, а въпреки досегашното информационно затъмнение става ясно, че Samsung Galaxy A7 може да се появи в продажба още през следващия месец. Цената на този етап не е известна.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА