Last news in Fakti

30 Април, 2015 10:45 3 633 5

Китайско менте на руски смартфон

  • siswoo r9 darkmoon-
  • yotaphone-
  • клонинг

Китайците клонират каквото им попадне. Поредното доказателство за това е копие на руския смартфон YotaPhone, който се отличава с това, че има и цветен, и допълнителен монохромен екран по технологията E-Ink.

Сега вече има и китайски такъв смартфон. Той се нарича Siswoo R9 Darkmoon и разполага с екран с размер на диагонала 5.5 инча. Резолюцията на цветния дисплей е 1920×1080 пиксела.

Допълнителният екран е 5-инчов и е с резолюция 960×540 точки. И двата екрана са защитени със стъкло Gorilla Glass 3. Клонингът получава и приличен осемядрен процесор MT6752 с тактова честота 1.7 гигахерца.

Устройството впечатлява още с 3 гигабайта оперативна и 32 гигабайта вградена памет. Капацитетът на батерията е 3 000 мАч. Още нещо интересно е, че Siswoo R9 Darkmoon може да работи с две SIM карти едновременно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХАХА Йота

    2 1 Отговор
    Голям майтап!

    Йота се събира в Китай с китайски компоненти и американска ОС!
    Дори името му няма нищо общо с Русия, измислено е в САЩ!

    Та, кое му е ментето и кое му е руското!?
  • 2 Десислава Димитрова

    0 2 Отговор
    големия майтап бе когато путин го подари на китайския президент с цел да го впечетли.сега йота ще се ,мести в канада!
  • 3 Made in Russia

    0 2 Отговор
    Руски смартфон - колкото има руски ДВГ ,толкова има и руски смартфон. До преди 10 години продължаваха да видоизменят мотора на жигулата ,купен от Италия през далечната 63 година. По насам във времето Рено им подаде некоя технология и тва е.
  • 4 раптор

    0 0 Отговор
    ДОбре е, че имаме такива абонирани хейтъри! Определено сме сила! Великорусите сме потомци на победител и ще продължим традицията!
  • 5 Бай хой

    0 0 Отговор
    Най големият майтап е че руснаците направиха удар с йота и сега световните марки въвеждат иновациите а смартфонът се продава по цял свят и е престижно да го притежаваш.

    Продажниците от протестна мрежа избирателно пропускат факта че почти всички електронни изделия се произвеждат на изток.

    А какво направиха терористите от сащ. Купиха водещо изделие като Нокиа и го за.раха тотално. Бушменска работа.