Last news in Fakti

15 Май, 2015 14:23 1 992 1

Най-малката метеорологична станция

  • mind lab-
  • weather point-
  • метеорологична станция

Макар да прилича на ключодържател, Weather Point на британската компания Mind Lab представлява истинска преносима метеорологична станция. В джаджата със здрав титаниево-алуминиев корпус са вградени термометър, барометър, хигрометър и датчик за УВ-индекса.



Weather Point може да се включи към всеки смартфон или таблет с операционна система iOS, Android или Windows през входа за слушалките. Данните за околната температура, атмосферното налягане, относителната влажност на въздуха и ултравиолетовите излъчвания се извеждат на екрана на устройството от специално приложение.



Миниатюрната метеорологична станция е с размери 57х10 мм и тежи между 11 и 17 грама в зависимост от комплектацията. Работи при температури от -20 до +50 градуса по Целзий и може да се купи с предварителна поръчка от Kickstarter за 15 паунда (малко над 40 лева).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФИЛ

    0 0 Отговор
    Мда, става за планината, ако нямаш обхват и да се информираш за локално време.40лв си е добра инвестиция.