Last news in Fakti

3 Юни, 2015 14:09 5 425 1

Направи си сам дрон

  • skyworks aerial systems-
  • eedu-
  • дрон-
  • квадрокоптер-
  • направи си сам

Американската компания Skyworks Aerial Systems събира средства за серийното производство на квадрокоптер за самостоятелно сглобяване. Eedu ще се продава на части с инструкция за създаването на дрон с учебно-развлекателни цели.



Отвореният управляващ софтуер на апарата позволява на собственика да го програмира по своя усмотрение и да добавя различни датчици за измерване на температурата, скоростта на вятъра и т.н. Според Skyworks Aerial Systems това не само ще даде поле за изява на младите изобретатели, а и ще помогне за разбирането на принципите за самостоятелно създаване на безпилотни летателни средства.



Eedu може да се купи с предварителна поръчка от сайта Kickstarter на цена $449. Доставките започват през март догодина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 алдио

    1 0 Отговор
    Предлагам от БГ да изнасяме коротрошачки, руси, черни и т.н.
    Да подобрим икономиката на БГ със свежи пари!