9 Юли, 2015 15:27 3 374 3

Снимка с iPhone през бинокъл

  • сphone-
  • бинокъл-
  • swarovski optik
"Ябълковите" смартфони са едни от най-популярните в световен мащаб и поради това не е чудно, че за тях се предлагат всевъзможни допълнителни джаджи. Последната такава е специално приспособление, което позволява фиксирането на апарата към бинокъл. Разработката е на производителя на оптични прибори Swarovski Optik, а името на адаптора е PA-i6.
 
Благодарение на това приспособление могат да се правят снимки или видео на всичко, което се вижда през бинокъла или далекогледа. Адапторът е съвместим само с оптически прибори на Swarovski и е предназначен за почти всички по-нови поколения на iPhone. Вижте повече.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 qwerty

    0 0 Отговор
    това става и с бинокълче за 20 лева от техно.... магазините.
  • 2 You do not say

    1 0 Отговор
    Верно ли сега са я направили тая иновация западняците!?!
    Щото аз това видях да го прави един пич на концерта на Soulfly в "Универсиада" преди шест години.

    Коментиран от #3

  • 3 S Doichinov

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "You do not say":

    Аз не съм го видял но помня,че звука беше много гаден.