Last news in Fakti

16 Август, 2015 15:00 3 210 0

E-Raw - един дизайнерски електрически мотор

  • e-raw-
  • електрически-
  • мотор
Електрическите превозни средства са неоспоримото бъдеще и като такива те носят своите позитиви и негативи. Създаването на дизайнерски мотори, от своя страна, има страшно много фенове по света. И тук се появява пресечната точка, в която главното действащо лице е машината е-Raw направена от Мартин Хулин. Много от решенията са уникални и трудно можем да намерим подобни в света на двуколесните превозни средства.
Компактният двигател и батерия и това, че тук няма нужда от изпускателна система, резервоар, както и куп други съпътстващи елементи, опростяват и изчистват нещата значително. Тази странна седалка, която е съчетала формата и на резервоар, е изработена от 80 пласта шперплат и може би е най-отличителният детайл на мотора. Другата забавна част е, че таблото всъщност е нормален iPhone. 

Идеята на това творение е да покаже необятните възможности на дизайна на електрическите машини, които тепърва ще се превръщат в нещо напълно нормално за ежедневието ни. Вкарването й в производство не е предвидено, тъй като то носи много специфични изисквания, което при всички положения ще доведе до конструктивни промени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА