Last news in Fakti

23 Септември, 2015 11:50 3 354 0

Умна баскетболна топка

  • баскетбол-
  • топка-
  • wilson
Компанията Wilson, произвеждаща спортен инвентар с високо качество, представи един интересен свой продукт. Иновацията се нарича Wilson X Connected Basketball и представлява умна баскетболна топка. По-конкретно в топката има вграден мини сензор, който фиксира всяко тупкане, стрелба и подаване.
 
Датчикът е толкова "умен", че може да различи двуточкови и триточкови попадения в коша. Освен това интегрираното в топката устройство е снабдено с акселератор и с Bluetooth-модул, предаващи данните чрез специално приложение, директно на iPhone. Софтуерът на приложението е програмиран така, че да води дългосрочна статистика.
 
Тя показва на притежателя на умната топка неговите резултати и прогрес. От производителя уверяват, че батериите в устройството ще издържат 100 000 стрелби в коша, което съответства на две години усилени тренировки. Цената на Wilson X Connected Basketball е $199.99.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА