Last news in Fakti

12 Октомври, 2015 09:32 2 265 0

Умен... потник

  • truposture-
  • умен потник

Неправилната поза при продължителна работа с компютър води не само до деформации на гръбначния стълб, а с течение на времето и до значителни болки. TruPosture е потник от дишаща еластична материя с вградени нанодатчици, който може да помогне за решаването на този проблем.

Умен... потник

Умната дреха следи позицията на гръбначния стълб с точност до 0.5 градуса и информира в реално време за изкривявания с опасни последици. Когато отчете неправилно положение, TruPosture започва да вибрира леко точно в зоната, където се налагат корекции.

Умен... потник

Умният потник предава данните през Bluetooth към специално приложение за устройства с операционна система iOS, Android и Windows. Чрез него собственикът може да вижда състоянието на гръбнака си в конкретния момент и да следи прогреса си.

Умен... потник

TruPosture се предлага в мъжки и женски модели с различни размери и цвят. Може да се поръча срещу $99 с предварителна заявка от платформата за колективно финансиране Indiegogo.

Умен... потник

Умен... потник


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА