Last news in Fakti

4 Октомври, 2011 19:21 7 921 2

Представяне на iPhone 5 на живо! Няма да стане

  • iphone 5-
  • iphone 5 на живо-
  • apple

Apple не предлага видео стрийм на най-дългоочакваното за мнозина технологично събитие

Гледайте официалното представяне на iPhone 5 на живо! Няма да стане. Представители на PR отдела на технологичиния гигант Apple са потвърдили, че компанията, за съжаление, няма да предостави видео стрийм на живо от дългоочакваното събитие днес – показването на iPhone 5.

Решението да не се предоставят кадрите е изненадващо, имайки предвид небивалия интерес и разразстващата се iPhone- мания.

По-рано тази година Apple разочарова по подобен начин своите фенове при презентацията на iPad 2, водена от бившия директор на Apple Стив Джобс.

Всъщност, компанията не е представяла видео представяне на живо от септември 2010 г.

В 20:00ч. българско време започва разкриването на една дълго пазена тайна.

Проверихме възможно най-много технологични блогове и сайтове ... , но не нмерихме нищо. Можете да гледате видео коментарите на Лео Лепорте (водещ на технологични телевизионни и радио предавания) ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО!


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро Шушков

    0 1 Отговор
    И къде може да гледаме примиерата ?
  • 2 georgi

    1 1 Отговор
    Вече има видео представяне предоставено от UStream, но това не е официалното представяне! Но си заслужав да се гледа.