Last news in Fakti

4 Януари, 2016 11:29 3 034 1

Най-малкият дрон с камера

  • axis vidius-
  • дрон
Най-малкият дрон с камера - 1

С размер на страната от 1.5 инча (3.81 см) Axis Vidius лесно се обхваща с длан, но въпреки това може да предава и записва видео с разделителна способност 420p. Според производителя това е най-малкият дрон с камера в света и е толкова лек, че не подлежи на въведената наскоро задължителна регистрация в щатското Федерално управление по гражданска авиация, тъй като тежи под 250 грама.

Най-малкият дрон с камера

Батерията на Axis Vidius има капацитет за едва 5-7 минути полет, но зарядът се възстановява напълно само за 20-ина минути през USB порт. Управлява се с компактно дистанционно или приложение за смартфон и таблет. Цената е само $75, но след отминаването на коледно-новогодишните празници най-вероятно ще поскъпне.

Най-малкият дрон с камера

Най-малкият дрон с камера

Най-малкият дрон с камера

Най-малкият дрон с камера


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Търговия BG

    0 0 Отговор
    Линк за покупка може ли?