Last news in Fakti

7 Януари, 2016 02:00 1 674 0

Twitter казва сбогом на традицията

  • twitter-
  • туитър-
  • символи-
  • писане

Все пак част от потребителите настояват да се запази ограничението, защото то дисциплинира при писането на съобщения и различава социалната мрежа от останалите

Twitter казва сбогом на традицията - 1

Twitter казва сбогом на традицията и в близко бъдеще може да премахне ограничението от 140 знака, прогнозира Re/code.

Президентът на Twitter Джак Дорси не подтвърди съобщението, но посочи, че компанията има желание да даде на своите потребители по-голяма свобода. Освен това Джак Дорси посочи, че ограничението от 140 символа отдавна се заобикаля с публикуването на скрийншотове, съдържащи големи текстове.

Това беше използвано от в. „Уолстрийт джърнал“ при последните преговори за дълга на Гърция, за да публикува основните точки от постигната договорка.

Все пак част от потребителите настояват да се запази ограничението, защото то дисциплинира при писането на съобщения и различава социалната мрежа от останалите.

Twitter вече разхлаби строгите ограничения като преди време позволи публикуването на кратки видео клипове.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА