17 Януари, 2016 11:00 1 602 1

Адаптивното бюро Ergon Desk

  • ergon desk-
  • бюро

С навлизането на общите работни пространства мястото става все по-важно. Другият основен фактор е комфортът на работното място. Те са съчетани в това автоматизирано бюро наречено Ergon Desk. Създадено от намиращите се в Мадрид Pynk Systems, то иска да промени мебелите по един начин, който при автомобилите се е пренесъл от много години.

Освен нормалната позиция тук е възможна и работата от изправено положение, която няма да ни позволи типичното схващане от дългото седене. От контролер можем да променяме всички възможни настройки и да задаваме параметри, които да бъдат запаметени. Освен това бюрото ни напомня за смяна на позицията, а дори и за нужна почивка.

Формата на бюрото усвоява максимално добре работното пространство и може също да бъде използвана и за срещи. При наличието в едно помещение на повече такива бюра те могат да бъдат свързани и така можете да използвате личните си настройки на всяко едно място. Ergon Desk е разработено в бизнес инкубатора на техническия парк Universidad Carlos III de Madrid.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Morgoth

    0 0 Отговор
    Отвратителна среда за работа!
    Не знам как очакват с безсмислено движещи се елементи и модни думички като "Cloud" (по дяволите какво общо има облака с тъпото бюро пред мен?!?) да компенсират факта, че тия шестимата са натъпкани като сардели в шумен отворен офис където хора ти минават зад гърба и ти пречат. Абсолютно антипродуктивна среда.
    А Healthy-то за което говорят ще го видят когато един се разболее от грип.