Last news in Fakti

5 Февруари, 2016 15:39 2 536 0

Анализатор на въздуха пази здравето

  • airvisual node-
  • анализатор на въздуха
Анализатор на въздуха пази здравето - 1

Качеството на въздуха в затворени помещения влияе съществено върху състоянието на организма. Повишеното съдържание на вредни вещества може да предизвика умора, главоболие и чувство за тревога, а продължителното пребиваване в подобни условия повишава риска от сърдечни заболявания и инсулт.

Анализатор на въздуха пази здравето

AirVisual Node е анализатор на въздуха, който следи качеството му в реално време и информира собственика за опасни отклонения. Устройството разполага с датчици за температурата, влажността и твърди частици. Постоянно се измерва и равнището на въглероден двуокис, чието повишено съдържание е белег за повишено наличие на бактерии, плесени, гъби и други вредни организми.

Анализатор на въздуха пази здравето

Събраната информация се извежда на 5-инчов екран с разделителна способност 800x480 пиксела. AirVisual Node комуникира със съпътстващото мобилно приложение за смартфон или таблет с iOS и Android посредством Wi-Fi.

Анализатор на въздуха пази здравето

Анализаторът на въздуха следи за качеството му не само в помещението, а и извън сградата. Апаратът може да съставя и тридневна прогноза. Цената при предварителна поръчка от Indiegogo е $139.

Анализатор на въздуха пази здравето


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА