Last news in Fakti

15 Март, 2016 21:20 1 757 0

Security Expo 2016 - от ерата на дигиталните технологии

  • security expo-
  • изложение-
  • технологии

От 16 до 19 март в Интер Експо Център ще се проведе единственото изложение за сигурност в България

Security Expo 2016 - от ерата на дигиталните технологии - 1

Oт 16 до 19 март на единственото изложение за сигурност и смарт технологии Security Expo в Интер Експо Центърбизнесът ще види изключително разнообразие от системи за сигурност. Ако досега съдържанието на изложението беше насочено предимно към хардуерните решения, то сега компаниите залагат на нови приложения и софтуер, които правят изцяло нов продукт.

Тази година ще видите повече технологии от сектора на телекомуникациите, IP мрежите, сигурността на личните данни, гарантирането на дигиталните разплащания. Сред акцентите ще бъдат също защитата на информациятапри използване на мобилните устройства, възможностите на съвременните софтуерните приложения за управление на сигурността в дома, офиса, обществените сгради и инфраструктурата.

Видеонаблюдение, охрана на пари, сателитна връзка извън обхвата

Водещи компании ще покажат най-новите видеокамери за видеонаблюдение с вграден видеоанализ. Допълнителна защита дават специализирани дискове за видеонаблюдение, като използването на новата технология намалява загубите на кадри и подобрява възпроизвеждането на заснетия материал. На Security Expo ще бъдат представени безжични алармени системиVideoFied- революция на световния пазар за охранителна техника през последните 10 години.

Новите сателитни комуникации на световния лидер GLOBALSTAR предлагат по-висока сигурност и предоставят връзка там, където стандартната телефония няма обхват. Правителствата, службите за управление на кризи, корабоплаването, енергетиката, горското стопанство все по-често търсят възможностите на незаменимитеSPOT технологии.

Физическата охрана навлиза в нови измерения. Бизнесът ще се запознае с технологиите на френската компания Oberthur - лидер в системите за интелигентна защита на пари в брой, на банкомати и пазарите на дребно по целия свят. Специални модули позволяват нападението да бъде засечено още преди вратата на сейфа да е отворена. На Security Expo посетителите ще видят GSM с индикациязаподслушване. Преносими USB устройствасъхраняват информация с повишена сигурност и дават възможност за екстремно унищожаване на данните.

На специални презентации водещи компании в сектора като Сектрон, Bosch, Анди-Л, Д-Линк, NST Security Group, Western Digital Corporation ще представят най-новото в системите за видеонаблюдение.

Сигурността на дигиталните технологии ще бъде тема, която ще ръководи бизнеса през следващите 1000 години. Затова на 17 март ще се проведе конференция „SECURITY IN DIGITAL PAYMENTS”, на която ще участват водещи и нови компании в сектора -ePay, Борика, Imperia Mobile, Тickey. Събитието, както и изложението, имат подкрепата на Българската асоциация на софтуерните компании.

Престъпността, радикализацията и доброволчеството сред темите на съпътстващата програма

„Специфики при огледа на произшествия на убийства, свързани с организирани престъпни групи“и “Системи за спортна подготовка“ ще бъдат теми на лекциите на МВР.Психологическите аспекти на радикализацията ще бъдат засегнати на презентация на Института по психология на МВР. ГД „Национална полиция“  ще представи как се осъществява мониторинг на служителите, които контролират пътното движение.

Изпитване на строителните продукти за пожарогасене ще бъде един от акцентите на лекция на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ към МВР. Как да станете доброволец, ще бъде друга ключова тема.  От Инстутута по отбрана към Министерството на отбраната ще представят новите стандарти в системите за контрол на достъпа. Българската асоциация по труд, здраве, безопасност ще предложи тактики и методи за евакуация при бедствия и аварии.

За трета поредна година Security Expo ще се проведе заедно с Българска строителна седмица.  Входът за посещение на двете изложения ще бъде 3 лева през седмицата и безплатен в събота. Организаторите предвиждат инициатива с анкетни карти, при която 5 посетители ще получат по 500 лева.

През 2015 г. над 8000 специалисти от България и 13 други държавипосетиха българското изложение. Security Expo се организира от Интер Експо Център съвместно с Българската търговско-промишлена палата под патронажа на Министерството на вътрешните работи на България.

Повече за новостите и програмата може да научите ТУК.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА