Last news in Fakti

23 Март, 2016 16:26 1 959 0

МаchTech&InnoTech - тенденциите при индустриалните машини

  • иец-
  • форум-
  • маchtech&innotech

Иновативен бизнес форум ни учи как се създава изцяло нов пазар

МаchTech&InnoTech - тенденциите при индустриалните машини - 1

От 5 до 8 април ще се проведе специализирано международно изложение МаchTech&InnoTech в Интер Експо Център София. Изложението е в сферата на индустриалните машини и оборудване, което дава възможност на специалистите в бранша да създадат нови бизнес контакти и да се запознаят с последните новости и тенденции на пазара в България и региона.

MachTech запазва своята тясна специализация в областта на металообработването и металорязането, повърхностната обработка, заваръчната техника, инструменталното оборудване, индустриалните мрежи и софтуер. Стартиралото преди година издание на InnoTech ще продължи да се разраства и през 2016 г. с акцент върху електрониката, роботиката, 3D принтирането и електрическата мобилност.

Компаниите директни изложители са 80. Сред тях са Aramet, Hofmann Consult, Bimex, VSK Kentavar, Polymeta, LD, Teximp, Lazatec, Kennametal, Kimex и други. За първа година изложението се провежда в две зали с 40% ръст на новите компании. Тази година за първи път Изпълнителната агенция за насърчаване на малки и средни предприятия подкрепи събитието.

Успередно с изложението ще бъде проведен и Иновативен бизнес форум - Design-driven innovation. Той дава отговор на въпроса как се създава изцяло нов пазар, който радикално да се различава от всичко съществуващо. Design-driven innovation ще се проведе на 6 април. Имате възможност да участвате в него, като се регистрирате ТУК

На 7 април ще бъдат организирани и B2B MatchMaking двустранни бизнес срещи, които дават възможност в рамките на един ден фирми и организации да създадат бизнес контакти с местни и чуждестранни партньори за съвместен бизнес, трансфер на технологии или участие в проекти, финансирани от ЕС. Регистрацията е открита до 31 март ТУК

Посещавайки изложението, всеки ще може да актуализира своите познания за иновативните производства и в сферата на механизираното заваряване, рязане и огъване на метали, които подробно ще бъдат демонстрирани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА