Last news in Fakti

7 Април, 2016 11:51 4 195 0

Седалки от Porsche в офиса

  • porsche-
  • office chair rs-
  • 911-
  • carrera gts-
  • gt3-
  • мебел
Седалки от Porsche в офиса - 1

Адаптирането на автомобилни седалки за използване като мебели не е нова идея, но от Porsche както обикновено я осъществяват майсторски. Техният Office chair RS разчита на донорските услуги на едни от най-расовите модели в гамата на марката 911 Carrera GTS и GT3.

Седалки от Porsche в офиса

Разлики между автомобилния и кабинетния вариант на седалките практически няма. Кожата, алкантарата, щамповките на подглавника и дори бутоните за регулиране са напълно еднакви. Е, сервомоторите позволяват да се настройва само наклонът на облегалката, но и това не е малко.

Седалки от Porsche в офиса

Именно заради електрическите настройки Porsche Office chair RS се нуждае от собствено захранване. Осигурява го вграденият акумулатор, който трябва периодично да се зарежда. Немците са особено горди с изключително стабилното шаси с пет двойни колела.

Седалки от Porsche в офиса

Топ версията на Office chair RS струва $6 570. Ако се откаже от алкантарата, купувачът може да спести $880, но като се има предвид финансовият профил на потенциалните клиенти, от тази опция надали ще се възползват много от тях.

Седалки от Porsche в офиса


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА