Last news in Fakti

5 Май, 2016 15:12 8 025 5

Вижте как каца Falcon 9 (360° видео)

  • falcon 9-
  • 360° видео-
  • spacex-
  • приземяване
Вижте как каца Falcon 9 (360° видео) - 1

Мечтали ли сте някога да стоите на площадка за кацане на космически апарат и да наблюдавате приземяването му от всички страни. Това е мисия, която е твърде опасна. Компанията SpaceX публикува едно интересно видео, което ни показва съвсем отблизо и отвсякъде кацането на ракетата носител Falcon 9. Клипчето е 360-градусово и е доволно впечатляващо. За това ви предлагаме да го видите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тони

    1 2 Отговор
    какво точно означава "доволно впечатляващо"?
  • 2 Симфони

    2 3 Отговор
    американска анимацийка, за слабоумни задокеански натъпкани с гмо чернилки.Бутафория от Боливуд!
  • 3 незнайко

    0 3 Отговор
    Като пуснеш запис на излитане обратно, се получава точно това. Голям смях.

    Коментиран от #4

  • 4 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "незнайко":

    Само че не изтрелват ракети от кораб. И ракетата преди да излети не се тътри по площадката. Толкова ли сте прости или сте прости тролове? Това е велико постижение да се каца не на земя, а на кораб при такова вълнение. Няколко ракети разбиха заради тази нестабилност при кацането, никой друг не е успял да го направи това и е невероятно новаторство.
    На фона на простотията у нас да се присмиваш на новаторски космически техологии и как група от хора успяват да постигнат нещо, обявено за невъзможно досега, не знам как да го определя правилно.
  • 5 Лунен гербераст

    0 0 Отговор
    "Вервайте им" как успяха да пратят хора на луната преди години и по важното успяха да развея флага на лунна повърхност това е повече от самото кацане да знаете вярвайте им .