Last news in Fakti

25 Август, 2016 15:01 3 491 0

Интериорна джаджа, забавяща времето

  • джаджа-
  • slow motion-
  • slow dance
Интериорна джаджа, забавяща времето - 1
Тази интересна джаджа се нарича Slow Dance и е изобретена и конструирана от Джеф Либерман. Необичайното интериорно устройство покорява със своите странни способности. Основният трик е, че лекият предмет, прикрепен към моторизираната рамка се движи толкова бавно и плавно, че човек има чувството, че всичко в помещението е на забавен каданс (slow motion).Интериорна джаджа, забавяща времето

Леките предмети, които може да са от най-разнообразно естество се движат от прост електромагнитен механизъм, който ги кара да вибрират, а монтираната LED подсветка ги осветява, включвайки се 80 пъти в секунда. Така се създава т.нар. стробоскопски ефект на невидимост, който скрива част от движенията. Габаритите на рамката са 31.75x36.83x5.08 см, а теглото и - 1.3 кг. Цената и на предварителна поръчка е $249. Вижте още по темата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА