Last news in Fakti

31 Март, 2022 11:10 4 135 9

Китайци ни дават възможност да се почувстваме като Аквамен

  • аквамен-
  • джаджа-
  • subnado-
  • подводен спорт

Устройство е с цилиндрична форма и се прикрепя към предмишницата на потребителя

Китайци ни дават възможност да се почувстваме като Аквамен - 1

Представяли ли сте си някога себе си като супергероя Аквамен? Съгласете се, не той не е най-популярният герой в комиксите, но след като Момоа изигра тази роля, феновете започнаха да се шегуват по-малко за владетеля на всички океани.

Тук не става дума за външния образ на мъж в златист неопренов костюм, с дълга коса, тризъбец и способността да говори с риби. Става дума повече за способността да плуваш бързо под вода. Ако искате да сте, като риба, или пък, като Аквамен, тогава сме готови да ви зарадваме. В известен смисъл мечтата ви е изпълнена от китайци (дори не сме изненадани).

Компанията Waydoo пусна на пазара джаджата Subnado, компактен подводен скутер, който тежи само 1.5 кг. Самото устройство е с цилиндрична форма и се прикрепя към предмишницата на потребителя. Механизмът се привежда в движение чрез натискане на бутон с палеца.

Китайци ни дават възможност да се почувстваме като Аквамен

В същото време, въпреки скромния си размер, това бебе има двигател от 500 W и може да развива скорост до 1.4 метра в секунда (при тегло на ползвателя от 65 кг). В момента устройството е достъпно за предварителна поръчка на Kickstarter и цената му е само $299, което по принцип може да се определи, като не е толкова скъпо.

Устройството се зарежда от USB зарядно, като пълен заряд на Subnado осигурява 56 минути използване. Има и допълнителни аксесоари - светлини. Самата джаджа може да се използва и като външна батерия.

Според създателите на Subnado, устройството може да се прикрепи и към дъска за сърф или дъното на джет. Или дори можете да купите 2 устройства за двете ръце, като по този начин значително ще ускорите скоростта на движение. Максималната работна дълбочина на Subnado е 60 метра.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Blackthorn

    5 0 Отговор
    Не! представяли сме си себе си като Жената-паяк :P

    Коментиран от #7

  • 7 Механик

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Blackthorn":

    По-скоро като SpiderMEN от другия пол.
  • 8 SCH JVLIVS II

    0 1 Отговор
    Уф този ми е адски не симпатичен изобщо не ме кефи и приятелите му не си падам по тези фантастики. Изключение прави само Iron Man - Тони Старк няма много предложения за сметка на Spider-Man,Star Wars....
  • 9 Мойсея Света Троица идеален център

    0 0 Отговор
    Искам да съм Аквамен или Орка как може да стане ...