16 Септември, 2016 09:50 3 743 8

Пак опашки пред магазините на Apple

  • apple-
  • iphone
Пак опашки пред магазините на Apple - 1

Обявеният за днес старт на продажбите на новия iPhone предизвика традиционни стълпотворения пред магазините на Apple. Най-нетърпеливите маниаци на "ябълковите" продукти разпънаха палатки дни преди зареждането на щандовете.

Пак опашки пред магазините на Apple

Много от тези "къмпингари" са професионални чакащи. Те продават реда си на мераклии, които нямат нито времето, нито нервите да висят с денонощия по опашки.

Пак опашки пред магазините на Apple

Пак опашки пред магазините на Apple

Пак опашки пред магазините на Apple


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДОКОГА

    0 0 Отговор
    Бежанци чакащи за нова ябълка да и купят от социалните помощи
    накъде отива този свят
  • 2 Тошибиян

    0 0 Отговор
    Консуматорско общество от висш вид да продадеш бъбрека си заслепен от новия телефон....казваха че при комунизма имало опашки а това на снимката кво е?кога при комунизма хората са се редили на палатки да чакат да доиде продукт?

    Коментиран от #3, #4, #5

  • 3 BMW

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Тошибиян":

    Зимата като чакахме да пуснат банани .
  • 4 Опашкар

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Тошибиян":

    Комунизма така и не го дочакахме, но при социализма опашки имаше за всичко дефицитно, било то техника или храна. С връзки се намираше туй-онуй и без чакане.
  • 5 mr A

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Тошибиян":

    Тошибиян като ти гледам тъпия коментар веднага ми става ясно ,че си 91ви набор и типично по български коментираш неща от който си нямаш представа!Слушал си ти от баба си на село ,че при "комунизма" нямало опашки!За всичко имаше опашки!Сутрин хляб да си купиш пак се редиш на опашка,защото доставят 200 хляба за целия квартал и след 30 мин е свършил!Коментирай моля те неща от които разбираш или най малкото си видял с очите си!

    Коментиран от #6

  • 6 Трифонов

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "mr A":

    В момента за абсолютно всичко се чака на опашки. Те са буквално навсякъде. Я иди в Метро, Била, Лидл, Кауфланд и където се сетиш и ми кажи, че не чакаш по касите като откачен - пет, десет, петнадесет, двадесет минути, а по Коледа и Нова Година и по много повече. Абсолютно никога обаче преди 1989 г. и за абсолютно нищо не е имало като опашките, които са показани на снимките по-горе. Абсолютно никога преди 1989г. не се е случвало онова безумие, което наблюдаваме в САЩ по времето на олигофренията, наречена Black Friday - където се приема за нормално и едва ли не напълно обосновано да счупиш на някого главата, за да си вземеш 60" телевизор... и то при положение, че у вас ти работят други три. И на опашки за банани чакаха само определени хора - родителите ми например никога не са чакали на опашки за банани, а и опашките не бяха нищо особено. И нито аз, нито връстниците ми бяхме възпитавани да се прекланяме пред яденето... на каквото и да било. Както е в момента. Станали сте по 200 кила живо тегло, а сте по на 20 години. Банани! Зарежете бананите и обърнете внимание на задниците си! Пак казвам - и дума не може да става за сравнение с това, което изживяваме в момента. Цивилизационният избор, който направихме след 1989г. е напълно погрешен. В момента погребваме нацията си, държавата си и европейската цивилизация, като цяло. Американците никога не са били нация, така че това не ги касае. Не пишете тъпотии за време, в което не сте живели и за което само сте слушали

    Коментиран от #7

  • 7 mr A

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Трифонов":

    Абе трифонов като толкова превъзнасяш живота преди 89 намери си машина на времето и се върни там!Това днес е реалния живот,това е действителността ,който не му харесва да скочи от висока сграда и да си реши личните проблеми!Не да обвинява околните и да въздиша по отминали времена!
  • 8 Опашкар

    0 0 Отговор
    ...или да емигрира в Северна Корея.