5 Октомври, 2016 16:52 10 060 2

Бензин по телефона

  • bentley-
  • filld-
  • filld for bentley
Бензин по телефона - 1

Bentley предлага нова услуга на клиентите си. Собствениците на луксозните британски автомобили вече могат да не ходят до бензиностанцията. За да заредят резервоара, те ще трябва просто да се възползват от специално приложение за смартфон.

Бензин по телефона

Програмата се казва Filld for Bentley и е разработена от американския стартъп Filld. С нейна помощ може да се поръча бензинджия на повикване, който ще пристигне при колата в посоченото време, ще сипе гориво и ще си тръгне. Собственикът на автомобила не трябва нито да уточнява местоположението му, нито да отключва капачката на резервоара.

Бензин по телефона

На първо време от новото приложение ще могат да се възползват само притежателите на Bentley в Калифорния. От британската компания обаче възнамеряват да започнат предлагането на услугата и в други части на света.

Бензин по телефона


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гостенче

    0 0 Отговор
    5,20лв. за 3,77 литра.... добре ли е.... ?
  • 2 Тошибиян

    0 0 Отговор
    Добре е даже им е скъпо и реват преди беше 1 лв 1 галон