Last news in Fakti

8 Ноември, 2016 17:28 6 412 0

И Vespa мина на ток

  • vespa-
  • piaggio-
  • електрически скутер
И Vespa мина на ток - 1

Италианският производител на мотопеди Piaggio представи електрическа версия на легендарната Vespa. Новата модификация на ток носи името elettrica и бе показана на мотоциклетното изложение EICMA в Милано.

За съжаление италианците не съобщават никакви подробности за силовата установка, батериите и автономния пробег на електрическата Vespa. Известно е само, че продажбите на скутерчето започват през втората половина на 2017 г.

Piaggio вече има опит с двуколесни возила на ток. Компанията произвежда електрически велосипеди. На пазара не липсват и други подобни предложения като скутерите на Zap! и E-Max, но нито един от тях не може да се мери с култовия статус на Vespa.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА