Last news in Fakti

14 Ноември, 2016 12:37 13 021 7

Как ще изглеждат колите след 700 години

  • lexus-
  • skyjet
Как ще изглеждат колите след 700 години - 1
Компанията Lexus, съвместно с киностудиото на Люк Бесон, разработи любопитен космически кораб. Името на концепцията е Skyjet, като тя е подготвена специално за научнофантастичния филм "Valerian and the City of a Thousand Planets". По мнението на авторите на проекта, именно така ще изглеждат автомобилите след 700 години.Как ще изглеждат колите след 700 години

В създаването на продукта взима участие лично главния дизайнер на Lexus Такеаки Като. Интересно е, че фаровете на прототипа са сходни с тези на спортното купе LC, а радиаторната решетка недвусмислено подсказва за фирмената идентичност на продукта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХОРЕЙШО

    0 1 Отговор
    Лексус
  • 2 Morgoth

    1 0 Отговор
    700 години са много време. Доста вероятно е да продължава да има хора и дори коли. По-малко вероятно е да има Лексус - марката е едва на 25 години, но да кажем, че 80 годишната Тойота ще си е на мястото. Вероятността обаче лексусите да продължават да държат като символ идиотската си предна решетка, която лансират едва от 3 години е направо нулева.
  • 3 незнайко

    0 0 Отговор
    Някой виждал ли е НЛО с крила- НЕ. Няма и да видим. За да се противодейства на гравитацията не са необходими "крилца".
  • 4 Pinko

    0 0 Отговор
    Аз лично никакво НЛО не съм виждал...нито с крилца,нито без крилца.Ама иначе колата на бъдещето изглежда много файски-с предна радиаторна решетка за охлаждане и същевременно пригодена за космически пътувания....:))))мухахаха направо гениално.

    Коментиран от #7

  • 5 Емо

    0 0 Отговор
    Щом от лексус знаят как ще изглежда колата на бъдещето,да ги пускат в производство още сега,да можем да им се порадваме и ние първобитните!
  • 6 петър

    0 0 Отговор
    Е,ще поживеем пък ще видим....😉
  • 7 мнение

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Pinko":

    Хехех, да :) Каква решетка за охлаждане и какви крила хаха

    А и още нещо, не е необходимо да има аеродинамична форма, просто защото го няма съпротивлението на въздуха. Спокойно може да е с кубична форма или с неправилна такава. Просто, защото няма триене с въздуха и съответно няма и забавяне :)