29 Ноември, 2016 11:44 2 577 1

Бамбуков лонгборд от Lexus

  • лонгборд-
  • lexus
Бамбуков лонгборд от Lexus - 1

Японският автомобилен производител е основен спонсор на германския шампионат по скейтборд и поради тази причина пусна интересен бамбуков лонгборд. С иновацията марката се надява да привлече вниманието към своята основна продукция най-вече на младото поколение.

Лонгбордът е изработен от седем пласта бамбуково дърво, като долната част е покрита с карбон. Отгоре натуралната дървесина е запазена видима, а в средата на дъската с пирограф е изработено логото на Lexus. Експертите в този спорт веднага оцениха по достойнство продукта, като споделиха, че притежава отлични характеристики.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bmw

    1 1 Отговор
    Всичко японско е от бамбук или евтина пластмаса,пълни мизерници са тези оризари.