Last news in Fakti

11 Януари, 2017 16:02 1 813 0

Дрегер в каишката на часовника

  • bactrack-
  • skyn-
  • дрегер
Дрегер в каишката на часовника - 1

Калифорнийската компания BACtrack Breathalyzers предлага практична каишка на собствениците на Apple Watch с афинитет към чашката. Тя е снабдена с трансдермален сензор, който постоянно следи нивото на алкохола в кръвта, а събраните данни се предават към специално приложение за iPhone.

Дрегер в каишката на часовника

BACtrack Skyn не само постоянно следи реакциите организма, а може да дава и препоръки кога е добре да се спре с веселбата, за да се избегнат тежки последствия, или дали е безопасно да се шофира. Ако собственикът се бори с алкохолна зависимост, близките му могат да получават уведомления за състоянието на човека.

Дрегер в каишката на часовника

Продажбите на дрегерната каишка започват през втората половина на годината на цена $99. Джаджата може да се носи и без Apple Watch като гривна. BACtrack Skyn е победител в състезанието Wearable Alcohol Biosensor Challenge за най-точно определяне на алкохолна интоксикация.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА