Last news in Fakti

8 Февруари, 2017 13:28 7 813 2

Лампов ръчен часовник (ВИДЕО)

  • niwa nixie-
  • ръчен часовник
Лампов ръчен часовник (ВИДЕО) - 1
Ценителите на нестандартни аксесоари може би ще се заинтересуват от иновацията, която ви показваме. Става дума за лампов ръчен часовник изпълнен в ретро футуристичен стил. Името на продукта е NIWA Nixie. Любопитно е още, че лампите се задействат само тогава, когато човек реши да погледне колко е часът.Лампов ръчен часовник (ВИДЕО)

Първо се изписва часа, след това минутите и накрая - секундите. Ако не успеете да видите колко е часът, то трябва да повторите процедурата. Иначе часовникът е направен от алуминий, а диаметърът на циферблата е 55 мм. В комплекта са включени резервни лампи и зарядно. Производителят обещава вечна гаранция на продукта, а цената му е $420. Вижте повече.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баш Майстора

    2 0 Отговор
    Става и за скара!
  • 2 незнайко

    1 0 Отговор
    Включва се само когато го задеистват, защото консумацията на лампите е голяма. лампите са като на ЕЛКА 51.