Last news in Fakti

13 Март, 2017 15:28 26 164 24

Най-проходимият руски кемпер

  • урал-next-
  • кемпер

За разлика от Европа и САЩ, в Русия кемперите не са на мода. Ако все пак решите да се отправите на екскурзия по безкрайната руска шир, то ще ви трябва нещо повече от обикновен кемпер. Компанията ВолгаТрейд предлага един такъв всъдеходен кемпер, направен на базата на военния Урал-Next.Машината е с три диференциала и разполага с отлична проходимост. Благодарение на огромния клиренс, блокируемите диференциали, лебедката и понижаващите предавки, с тази кола можете да отидете навсякъде. Вътре обзавеждането съвсем не е спартанско - спътникова антена, 32-инчов телевизор, генератор, дневна, спалня и кухня, въобще всичко необходимо. Вижте повече.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Go Go

    15 5 Отговор
    Това е кемпер. Руският е камион.

    Коментиран от #2

  • 2 Ото

    28 7 Отговор

    До коментар #1 от "Go Go":

    Именно това е полезен кемпер... Идеятан а кемпера е спален вагон, с удобства и багаж, за излети и преспивания където замръкнеш. А повечето каравани по глезените и луксозни варианти не могат мина в тундрата или дебели снегове и калотии. Това обаче е твърде проходимо. Това наистина е автомобил за пътуване и преспиване в сурови условия - далеч извън населени места и дори бензиностанции. С риск да те повторя ще кажа - това е кемпер. Румънците също направиха нещо подобно и на това и на Унимог, но акцента бе главно в проходимостта. Движи се с над 140-160 км в час по пресечен терен...ако може да скача по коловозите, нещо което не съм виждал, само четох статията. Аз лично се съмнявам да летиш с такава скорост по ямите.
  • 3 Ото

    37 7 Отговор
    Само ще добавя, че това наистина е един от най-проходимите и полезни кемпери. Изграден е на база военен Урал и защитата от мечки, вълци, дори и без някаква бронировка е в пъти над глезените каравани, които виждаме по пътищата често тук и др... Това е машина, на която можеш да разчиташ в реални сурови условия - разкаляни дълбоки коловози, заснежени трасета, изобщо това е наистина пътуващ фургон или кемпер. повечето каравани не могат мина дори насън, където това може. това е от калибъра на Унимог - немското всъдеходче, което има доста разновидности, но все високопроходими. Урала по нищон е отстъпва по проходимост на Унимога и е една отлична машина за пресечени терени. Ако сега върнех живота си назад и ако мама бе жива, а аз дете, никога нямаше да поискам да купуваме апартамент... Едно такова, две палатки за четене на книга и два генератора за ток и слънчеви панели и да го духат мъките....! но пък и мама нямаше да ме чуе, тя все харесваше статиката...домаците на колове...
  • 4 буби

    14 89 Отговор
    Руснак неможе нито кемпер нито камион да направи руснака става само за пиене и разни кумонисти да разправят колко са велики
  • 5 Бай Ставри от Централния

    17 82 Отговор
    Руски боклук ,..правен в понеделник от ватата !
  • 6 гошо

    13 63 Отговор
    опитали са се руските пляски да открадат от немаца ама пак не става не ги бива и да крадат даже https://www.youtube.com/watch?v=u6diwW8_7KQ

    Коментиран от #7, #8

  • 7 кроко

    38 7 Отговор

    До коментар #6 от "гошо":

    САШЕ, МНОГО СИ.......НАЛИ ЗНАЕШ ПРОДЪЛЖЕНИЕТО???

    само шасито 6х6 на този зетрос струва 90 хил евра без ДДС. А руското е 45 хил. Фургона с оборудването е отделно но не мисля че има някакви франпанти разлики между това и руското. Всеки може да си сложи допълнителни екстри, а немската цена пак ще е двойна на руската. Само американците правят яки мобилни домове дето стените се мърдат и се разширява, ама тук говорим за кемпреи с висока проходимост, не мобилни домове.

    И накрая, руското е с лебедка и помпене на гумите, неща за които ще трябва да платиш сигурно още 10-20 хил евро на мерцедес ако ги искаш.

    Коментиран от #16

  • 8 pavel

    18 4 Отговор

    До коментар #6 от "гошо":

    Нека да видим какво могат Bulgari
  • 9 Гост

    21 5 Отговор
    Буби незнам какво могат и какво не но на луната стъпват когато си поискат ,ати освен да плямпаш глупости друго можеш ли.
  • 10 Vasik Atanasova

    14 6 Отговор
    ЧОВЕК КАТО ПРОЧЕТЕ УРАЛ
    И МУ СТАВА ЯСНО
    ЯКО И ПРОХОДИМА
    НЯМА ДРУГА ТАКАВА МАШИНА
    НО ЛУКС НИКАКЪВ
    ШЕФА ИМАШЕ ИТАЛИНСКИ КЕМПЛЕР CARTHAGO
    СУПЕР ЛУКС КОЖА И ДЪРВО
    КАТО ЯХТА Е НАПРАВЕН
    С 3 СПАЛНИ

    Коментиран от #12

  • 11 въх

    12 28 Отговор
    Хахаха, тия ушанки виждали ли са американски кемпери?
    То това и чукчи няма да го харесат.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 ussr

    15 20 Отговор
    аз съм имал няколко руски камиона по голями боклуци от тия таратаики няма чупат се като солети нито една технология нито една техника нито една иновация на тоя свят не е излезнала от русия в САЩ когато са имали кемпери в русия са се движели с магарета
  • 14 6666

    11 13 Отговор
    Помислихте ли, до къде ще отидите с тези два малки резервоара??В страна агромная , страна бездарожная ще ви е необходим и камион цистерна.В казармата моят УРАЛ гореше 100/ 100.
  • 15 тука е така

    13 18 Отговор
    Егати тъпия кемпер,това е един тъп военен камион.
  • 16 тука е така

    14 11 Отговор

    До коментар #7 от "кроко":

    Руско зомби си ти,което руска стока няма да си купи никога,което Лада не желае и да вижда на картинка,ама говори колко било хубаво руското.
  • 17 язе

    15 9 Отговор
    Промитите антируски мозъци по-долу ще кажа че имам Yota phone 2. Който дори има вградено безжично зареждане. Колко други имат тази екстра? Да не говорим 2 дисплея с тъч и то с голяма резолюция. И да - руски проект е.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Габо

    0 0 Отговор
    Какви пари струват каманите
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Сибирь

    3 0 Отговор
    Истината май боли ?! Тука стана развъдници за малолетни идиоти,защото ги толерирате!
    Камионът гори 40/10 и се счита за един от най-здравите и проходими в светът! Няма друг такъв !
  • 22 Олеле

    0 1 Отговор
    Харчи 60 на 100 , ама тамбензинът е евтин.
  • 23 Варна

    1 0 Отговор
    Истината е че ние нищо не произвеждаме, така че подмятанията за чуждото производство и нелепо. Ние и това не можем!
    Иначе предвид 30на годишният ми опит зад волана мога да твърдя, че който иска да прави проходим автомобил да ходи да го тества в тайгата.
    Не случайно Камаз е хегемон от години в международните ралита

    Коментиран от #24

  • 24 mitko karatista

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "Варна":

    Камаз отдавна не са руски!